درباره من

وقتی وارد رشته علوم آزمایشگاهی شدم اطلاعات زیادی از آن نداشتم. فکر می‌کردم فقط کار در آزمایشگاه است. از قبولی‌ام خوشحال بودم. یک علتش هم راحت شدن از مصیبت کنکور بود. از کنکور دادن رها شده بودم و وارد مرحله‌ی دیگری از زندگی شده بودم. اما دقیقاً نمی‌دانستم که در این رشته می‌خواهم چه کار کنم و اصلاً به طور کلی در زندگی می‌خواهم چه کار کنم. دلم می‌خواست خودم روی موضوعی کار کنم، آن را گسترش بدهم و با فکر خودم کاری که دوست دارم را راه بیندازم. اما نمی‌دانستم که چه موضوعی و چه کاری. می‌گفتم حالا بگذار می‌روم دانشگاه و این مسیر را شروع می‌کنم، به راه انداختن و گسترش کار خودم هم فکر می‌کنم و شاید وقتی فهمیدم می‌خواهم چه کار کنم دانشگاه را رها کنم و بروم سراغ کار خودم.
اوایل درس‌ها برایم عادی بودند. علاقه خاصی نداشتم. بدم نمی‌آمد اما انگیزه و هدف خاصی برای دنبال کردن درس‌ها نداشتم. اما بعد از مدتی در بعضی درس‌ها جرقه علاقه‌ای پیدا کردم. اولین بار در درس فیزیولوژی دیدم که موضوعات و نگاهی که به علم وجود دارد برایم جالب است. کم‌کم ترم‌های بعد با خواندن درس‌های دیگر علاقه‌ام بیشتر شد. در مورد تحقیقات و پژوهش در زمینه پزشکی و بیومدیکال بیشتر خواندم و از بعضی ایده‌ها و کارهای خلاقانه خیلی خوشم آمد. دیدم که می‌توانم در این زمینه علمی و با این موضوعات هم کارهایی کنم. دیدم که می‌توانم افکارم را بیان کنم و ایده‌هایی را اجرا کنم. به خاطر همین کم‌کم این موضوعات برایم جدی‌تر شد و تصمیم گرفتم در همین زمینه کار کنم.
می‌خواهم در زمینه علمی و تحقیقاتی کار کنم، اما نه برای این که صرفاً اطلاعاتی جمع کنم و مثلاً فقط بفهمم که تأثیر فلان ترکیب روی این مکانیسم بدن چیست. به دست آوردن داده و اطلاعات علمی لازم است و اصلاً پایه علم را تشکیل می‌دهد. اما می‌خواهم علاوه بر شناختن و دیدن مکانیسم‌های بدن ما و مولکول‌ها و سلول‌های آن بتوانم در این سیستم تفکر و استدلال کنم و آن فکر را بیان کنم. یعنی بتوانم بفهمم که چه می‌شود که این سیستم به سمت بیماری می‌رود، چه می‌شود که یک درمان در بدن ما مؤثر است و دیگری نه. اگر بتوانیم این سیستم را عمیق‌تر بفهمیم، به ارتباطات قسمت‌های مختلف آن و یکپارچگی و نظم این سیستم بیشتر توجه کنیم و در تحقیقاتمان این مسائل را در نظر بگیریم به نتایج خیلی بهتری هم می‌رسیم.

به خاطر همین تلاش می‌کنم در کنار اطلاعات درسی و علمی و مهارت‌هایی که یاد می‌گیرم نظرات و دیدگاه‌های دانشمندان در رشته‌های مختلف را هم بخوانم. با نوع نگاهشان به علم و تحقیق و پژوهش آشنا بشوم و نحوه فکر کردن را یاد بگیرم  تا بتوانم خودم هم علاوه بر یاد گرفتن مطالب علمی توانایی تفکر در این زمینه و بیان تفکر و دیدگاهم را داشته باشم.